Tålig lekplatsutrustning för tuffa tag

Utforms lekplatsutrustning står på två ben, det naturanpassade och det urbana. 'Naturlek' tillverkas i miljövänligt lärkträ som tål tuffa lekar. Tack vare lärkträdets naturliga motståndskraft mot röta används inga kemikalier vid tillverkningen och är i stort sett underhållsfria. 'Urban lek' erbjuder produkter i flera material, fortfarande med hållbarhet som signum.

Vi har ett flertal olika lekplatsutrustningar som kombinerar nytta med nöje och inbjuder till träning av barnets balans, motorik, kondition.

Vi kan utforma din lekplats precis efter omgivningen och dina önskemål - bara fantasin sätter gränser.

Om du har egna idéer eller önskemål kring någon lekplatsredskap som du inte ser här, kontakta oss gärna så kan vi säkert ta fram ett förslag som passar dig.

I samarbete med Swerock och Rådasand AB kan vi även leverera lekplatssand och stötdämpande sand, sk EU-sand.

Säkerhet

Utform ser säkerhet som en mycket viktig del i utvecklingen av våra produkter, inte minst utveckling av lekredskap. Våra lekredskap är anpassade efter den europeiska standarden för lekredskap, SS-EN 1176-1:2017.

Naturlek

Tillverkade i lärk bjuder dessa robusta redskap in till lek och stoj! Här hittar du bl a redskap till motorikbana, bakbord och gungställningar.

Urban lek

Lekredskap i tåliga material som erbjuder mycket lek på liten yta! Här kan man hitta såväl självklara lekplatsfavoriter som nya spännande utmaningar. Bl.a. lekställningar, linbanor, fordon, lekhus och vippgungor.

Övrigt

Lekande lätt att glömma bort när man väljer lekplatsutrustning, men kubbsarg, väderskydd, solparasoll mm. hjälper till att göra stunden på lekplatsen eller skolgården till en mer behaglig upplevelse.