Naturlek

Bakbord

Barn leker gärna att de bakar kakor. Varför inte sätta upp ett robust bakbord som de kan placera ut sina sandkakor på i sandlådan. Vem vet - kanske du blir bjuden på lite fika?

Griffeltavla

Griffeltavlans rityta har måtten b 2400 x h 1130 och går att skriva och rita på med tavelkrita. Den kan sättas både som enstaka tavla eller som en kombination av två stycken såsom på bilden.

Gungor

Gungor lockar såväl små som stora barn och är många gånger ett av de mest använda redskapen på lekplatsen. Förutom att stimulera barns motorik bidrar även gungandet till att träna balanssinne och rumsuppfattning. Lite fart och spänning på det och det är lätt att förstå att gungor är ett populärt inslag i lekmiljöer.

Indiantält

Ett indiantält erbjuder ett utrymme som stimulerar barnens kreativitet. Små indianer hittar snabbt olika lekar att hänge sig åt. Tältet är samtidigt ett mysigt ställe där man kan vara sig själv och stänga ute världen utanför ett tag.

Lekbryggor

Lekbryggor är ett lite annorlunda lekredskap mot vad man kanske är van att se på en lekplats. På bryggan kan barnen t ex leka att de är ute på havet och fiskar, ha picknick eller varför inte bara vila.

Motorikbana - hinderbana för barn

Motorikbanan, som är utformad som en hinderbana, kan anpassas helt utifrån utrymme och önskemål. Den består av 12 redskap som kan kombineras fritt.

Motorikspång

För barnet är motorik så mycket mer än rörelse; det är barnets redskap som gör det möjligt att utforska, undersöka och interagera med sin omvärld. motorikspången är en smal bro som lockar till lek samtidigt som barnens balans och rörelseförmåga sätts på prov.

Ninja Warrior

Ninja Warrior är det senaste tillskottet i vårt Naturleksortiment. Produkterna är inspirerade av tv-programmet med samma namn.

Plattform runt träd

Rund plattform som inbjuder till lek och samtidigt skapar en rumskänsla under trädkronan.

Sandlådesarg

Träsarg för sandlåda som även erbjuder sittyta runt om.

Volträcke

Ett volträcke där barnen kan leka samtidigt som deras motorik och balans utmanas. En klassiker som ger varierande lekmöjligheter.