Military Fitness - en hinderbana för vuxna

Träna styrka, smidighet och koordination, allt under ett och samma träningspass, med vår Military Fitness hinderbana. Träningen sker utomhus oavsett väderförhållanden vilket är en del av charmen, det och att man kan välja att köra hinderbanan ensam eller i grupp genom att samarbeta. Military Fitness hinderbana är en rolig och allsidig utomhusträning.

Det handlar om diciplin, kamratskap och intensiv träning, inte konstigt det är en snabbt växande träningsform. Låt hinderbanan vara den enda träningsformen eller varför inte avsluta den ordinarie träningen med ett varv Military Fitness? Eller kör banan som en aktivitet i er teambuildning och bygg en stark lagkänsla. 

Utform tillverkar samtliga hinder i miljövänlig lärk som tål att stå utomhus, år efter år. Beroende på vilket utrymme ni har på plats så kan ni välja att bygga upp hela banan eller endast utvalda hinder som ni tycker passar er målgrupp. Kanske vill ni kombiner med några redskap från Utforms utegym?

Har ni yngre kämpar som också vill utmanas så kan ni komplettera med Utforms Motorikbana eller Ninja Warrior bana, hinderbanor för barn och ungdom. Hinderbana är en rolig aktivitet oavsett ålder helt enkelt!

Vilsen bland redskap och hinder eller i behov av extra utmaning?

I samband med köp av utegym och/eller Military Fitness från Utform finns nu möjlighet att boka en Introduktionskurs med en certifierad träningsinstruktör.

Vid kurstillfället går vår instruktör igenom era redskap och/eller hinder på plats tillsammans med er: ni får se och även själva utöva de vanligaste övningarna, tips på teknik att använda, samt förslag på några mer ovanliga och alternativa övningar. Slutligen kan ni få hjälp med förslag på träningsupplägg i utegymmet.

Efter kurstillfället får ni en förteckning över övningarna per redskap. Detta kan även ses som ett utmärkt tillfälle att utbilda "superanvändare", sådana som kommer att träna där ofta och sedan i sin tur kan ge tips till övriga motionärer.

Har ni önskemål på skräddarsytt upplägg så diskuteras detta tillsammans med instruktören vid bokningstillfället. 

Military Fitness hinder

Välj olika hinder och skapa er unika Military Fitness hinderbana här. Svårt att välja? Vi hjälper gärna till att utforma ett paket.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.