Military Fitness - en hinderbana för vuxna

Träna snabbhet, uthållighet och smidighet, allt under ett och samma träningspass, med vår Military Fitness hinderbana. Träningen sker utomhus oavsett väderförhållanden, vilket är en del av charmen, samt att det går lika bra att köra hinderbanan ensam som i grupp genom att samarbeta. Military Fitness hinderbana är helt enkelt en rolig och varierande utomhusträning.

Det handlar om intensiv träning med fokus på att förbättra sin teknik för att bli ännu snabbare, inte konstigt att det är en snabbt växande träningsform. Låt hinderbanan vara den enda träningsformen eller varför inte avsluta den ordinarie träningen med ett varv Military Fitness? Eller så kan ni köra hinderbanan som en aktivitet i er teambuilding för att bygga en starkare lagkänsla. 

Utform tillverkar samtliga hinder i miljövänlig lärk som tål att stå utomhus, år efter år. Beroende på vilket utrymme ni har på plats så kan ni välja dubbelhinder för parallell tävlan eller enkelhinder för sk. jaktstart. Det går även att välja mellan att bygga upp en längre bana eller enstaka hinder, beroende på vilket som passar målgruppen bäst. Kanske vill ni kombinera med några redskap från Utforms utegym?

Tillsammans med en certifierad träningsinstruktör har vi valt att sätta ihop 4 olika paket, för att göra det enklare att välja rätt Military Fitness hinderbana för just er. De olika paketen heter Lätt, Medel, Svår och Extrem. Ni hittar dem längre ner på sidan.

I samtliga paket är hindren listade i lämplig ordning för att hinderbanan ska ge utövaren aktiv vila genom olika färdigheter banan igenom. Samt för att hastighet och plan ska varieras genom banan. Utformningen är även skapad så att de svåraste och mest utmanande övningarna kommer på slutet.

Vill ni ha hjälp med att komponera er perfekta hinderbana, kontakta oss på info@utform.se.

Har ni yngre kämpar som också vill utmanas så erbjuder vi även hinderbanor lämpade för barn och ungdomar: våra Motorikbanor och Ninja Warrior bana.

En hinderbana är en rolig aktivitet oavsett ålder helt enkelt!