Urban lek

Fordon

Ett lekfordon på lekplatsen stimulerar barns kreativitet och leder ofta till roliga lekar. Här finns plats för många och bara fantasin sätter gränser.

Gungbrädor

Gungbrädor är ett populärt inslag på lekplatsen. Denna klassiker tränar inte bara barnens balans utan även deras samarbetsförmåga.

Gungor

Gungor är alltid ett populärt inslag på lekplatsen. Välj mellan en mer traditionell gungställning eller en fågelbogunga med upphängning på stolpar, finns i standardutförande och en finmaskig variant.

Hängmattor

Våra hängmattor är gjorda för att både kalra lek och för att ge en stunds vila. Valet är ditt.

Karuseller

Våra karuseller bjuder inte bara på underhållning utan lär även barnen ett och annat om fysikens lagar genom att låta dem uppleva de i verkligheten.

Klätterpyramider

Att klättra lockar såväl små som stora barn. Våra klätterpyramider finns i flera olika storlekar, från 2,5 m höjd upp till 4,5 m.

Klättertorn

Våra klättertorn finns i olika former och storlekar. Gemensamt för alla är att de kan snurra 360 grader.

Klätterväggar

Klätterväggar ger både små och stora barn möjligheten att utveckla sin fysik. Våra klätterväggar finns i två olika storlekar.

Kupoler

Kupolen i rostfritt stål lockar inte bara fram barnens kreativa sida, utan utmanar även deras motorik och fantasi. Den är utformad för att klättra på, åka kana på, leka kurragömma kring och testa balansen. Samtidigt fungerar den som en stadsmöbel i det offentliga rummet och visar på att lek och design går utmärkt att kombinera.

Lekhus

Ett lekhus är en självklar favorit på lekplatsen och inspirerar till kreativt lekande.

Lekskepp

Ett lekskepp utgör en bra stomme på lekplatsen och bjuder in till både rollspel och fantasifulla lekar hos barnen.

Lekställningar

Lekställningar är spännande och utmanande, samtidigt som de dessutom erbjuder ett brett urval av aktiviteter. Här kan barnen exempelvis klättra, åka rutschkana eller krypa genom tunnlar.

Linbanor

Linbanor är ett spännande och populärt inslag på lekplatsen. Kasta dig ut och utmana balans och styrka samtidigt som du svischar fram!

Pingisbord

En klassiker för de lite äldre barnen, och vuxna, nu även i en modell som tål tuffa tag och många år i offentliga utomhusmiljöer.

Rutschkanor

Att swisha ner för rutschkanor tilltalar barn i alla åldrar. Vi har såväl kompletta rutschkanor som rutschkanor för montering på befintliga eller anlagda höjder, alternativt byggnationer.

Sandlek

En sandlek är ett uppskattat inslag på lekplatsen. Här kan barnen bygga sandslott eller baka goda sandkakor!

Studsmattor

Att studsa studsmatta är en rolig aktivitet som passar dem flesta, gammal som ung. Våra studsmattor kommer färdiga att installera och går att öppna för att underlätta rengöringen.

Utmaning

Här finns redskapen som bjuder på roliga utmaningar! Kanske krävs det lite ansträngning - men det kan det väl vara värt?

Vippgunglek

Dessa produkter inbjuder till en gungande lek där barnen samtidigt utvecklar både motorik och balans.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.