Sök

"" gav 881 träffar

Vippgunga Gris

Vippgunga i form av en gris. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Krokodil

Vippgunga i form av en krokodil. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Höna

Vippgunga i form av en höna. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Drake, dubbel

Vippgunga i form av två drakar. Plats för två stycken. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Får

Vippgunga i form av ett får. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Säl

Vippgunga i form av en säl. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Bil

Vippgunga i form av en bil. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Tåg Klassiskt

Klassiskt tåg med liten klättervägg och tunnel framtill.  Produkten är BASTA registrerad.

Vagn Klassisk, med tak

Vagn med två sittbänkar och tak. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Skoter

Vippgunga i form av en skoter. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Klöver

Vippgunga i form av ett fyrklöver. Plats för fyra stycken. Tillverkad i HDPE  och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Lekskepp Karibien

Lekskepp med bl a rutschkanor, brandmansstång och klättervägg.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Hund, dubbel

Vippgunga i form av två hundar. Plats för två stycken. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Raket

Vippgunga i form av en raket. Tillverkad i HDPE  och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Bakbord, runt 1200 mm

Ett robust bakbord som tillverkas helt i miljövänlig lärk.   Produkten är BASTA registrerad. Produkten är bedömd hos SundaHus.

Bakbord, rektangulärt tillgänglighetsanpassat

Ett robust bakbord som tillverkas helt i miljövänlig lärk. Förlängd bordsskiva på båda sidor för tillgänglighetsanpassning.  Bakbordet går även att få med toppskiva i HPL, art.nr BB.1TGHPL. Produkten är BASTA registrerad. Produkten är bedömd hos SundaHus.

Studsmatta rund stor

Rund nergrävd studsmatta med en hoppyta på 1700 mm i diameter. Försedd med gångjärn och därmed öppningsbar, vilket underlättar rengöring.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Fågelbo

Fågelbogunga monterad på tre fjädrar.  Produkten är BASTA registrerad.

Karusell Tyfon

Karusell i varmförzinkat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

template
template
template

template

template

template

template