Lansering! Nyheter för Lek, Park & Stad

Nu i dagarna släpper vi flera nya spännande produkter, bl.a. solsegel, agility hinder, gungställningar och pingisbord.

Vi har det stora nöjet att lanserar flera nya produkter inom flera olika områden, häng på här så guidar vi er igenom nyheterna:

Lek - här har vi flera nya gungställningar, en asfaltsvält, ett lekbord med pallar, en tuff vippgunga i form av en terrängbil och ett pingisbord i betong. Spana in dessa coolingar och allt annat till lekplatsen här.

Park & Stad - här har vi kompletterat det klassiska cykelstället med det populära alternativet cykelpollare. Två olika storlekar: välj bara favoriten och hur många som behövs!

För stadsmiljö lanserar vi nu en helt ny produktserie för Hundrastgårdar! Under det senaste året har många hushåll blivit med hund och därmed syns också ett ökat intresse för hundrastgårdar i städerna. Här hittar ni agility hinder, bänkar, hängare mm.

Något som passar in i parken lika väl som på bostadsrättsföreningens innergård är våra Solsegel. De kommer i olika former och storlekar och inte nog med det - man kan välj mellan 4 olika färger på det tåliga canvastyget också. Läs mer under Väderskydd.

Har ni några frågor så hittar ni vår kontaktinformation här, välkomna!

Dela det här på: