MF hinderbana broschyr

Vippgunga Lamm

Vippgunga i form av en lamm. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Snöskoter

Vippgunga i form av en snöskoter. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Soffa Datura

Soffa i brunlaserad furu och galvaniserad stålstomme. Produkten är BASTA registrerad.

Soffa Bonatea, brun

Soffa i brunlaserad furu och pulverlackerad stålstomme i svart. Produkten är BASTA registrerad.

Soffa Bonatea, grå

Soffa i grålaserad furu och pulverlackerad stålstomme i svart. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Höna

Vippgunga i form av en höna. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Drake, dubbel

Vippgunga i form av två drakar. Plats för två stycken. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Får

Vippgunga i form av ett får. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Ribbstol

Multifunktionellt träningsredskap. Produkten är BASTA registrerad.

Pall Malmö

Pall i serien Malmö. Produkten är BASTA registrerad.

Skateholm utegym, Trelleborg

Ett utegym i lärk, bestående av totalt 8 st träningsredskap.  (Bild kommer inom kort)

Dalens utegym, Göteborg

Ett utegym i tryckimpregnerat trä, bestående av totalt 10 st träningsredskap.  Utegymmet ligger vackert i utkanten av Slottsskogen i Göteborg.  För att läsa om utegymmet på Göteborgs Stad hemsida, klicka <a href="https://goteborg.se/wps/portal/start/kultur-och-fritid/fritid-och...

Lekskepp Karibien

Lekskepp med bl a rutschkanor, brandmansstång och klättervägg.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Hund, dubbel

Vippgunga i form av två hundar. Plats för två stycken. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Raket

Vippgunga i form av en raket. Tillverkad i HDPE  och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Rutsborgskolan, Bjärred

Ett utegym i tryckimpregnerat trä, bestående av totalt 9 st träningsredskap.  På plats finns även en Military Fitness hinderbana bestående av 11 st dubbelhinder i lärk.

Möllers mosse, Sjöbo

En brygga vid Möllers mosse i uppdrag åt Sjöbo kommun. Bygget var en del i kommunens satsning att göra strandremsan mer attraktiv.

Mölle, Kullaberg

En välkomstskylt hälsar besökare välkomna vid södra infarten till Mölle. Här står även en sittgrupp med tak. Från parkeringen strax intill kan fotgängare och cyklister följa hänvisningsskyltar i ek. Längre in i natrureservatet syns även informationstavl...

Kullaberg naturreservat

En dubbeltoalett för alla besökare i omtyckta Kullaberg. 

template
template
template

template

template

template

template