MF hinderbana broschyr

Vippgunga Snöskoter

Vippgunga i form av en snöskoter. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Gris

Vippgunga i form av en gris. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Krokodil

Vippgunga i form av en krokodil. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Höna

Vippgunga i form av en höna. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Drake, dubbel

Vippgunga i form av två drakar. Plats för två stycken. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Får

Vippgunga i form av ett får. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Säl

Vippgunga i form av en säl. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Bil

Vippgunga i form av en bil. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål. Produkten är BASTA registrerad.

Tåg Klassiskt

Klassiskt tåg med liten klättervägg och tunnel framtill.  Produkten är BASTA registrerad.

Vagn Klassisk, med tak

Vagn med två sittbänkar och tak. Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Skoter

Vippgunga i form av en skoter. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Klöver

Vippgunga i form av ett fyrklöver. Plats för fyra stycken. Tillverkad i HDPE  och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Lekskepp Karibien

Lekskepp med bl a rutschkanor, brandmansstång och klättervägg.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Hund, dubbel

Vippgunga i form av två hundar. Plats för två stycken. Tillverkad i HDPE och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Vippgunga Raket

Vippgunga i form av en raket. Tillverkad i HDPE  och med en fjäder av varmförzinkat och pulverlackerat stål.  Produkten är BASTA registrerad.

Sittgrupp "åttkanting"

En robust sittgrupp i lärk där 6-8 vuxna får plats att sitta. Produkten är designad så att bords- och sittyta kan avmonteras och underhållas eller bytas ut. Produkten är BASTA registrerad.

Sittgrupp "åttkanting" tillgänglighetsanpassad

En robust sittgrupp i lärk där 6-8 vuxna får plats att sitta. Produkten är designad så att bords- och sittyta kan avmonteras och underhållas eller bytas ut. Tillgänglighetsanpassad med utskjutande bordsskivor för t ex rullstolsburna.  Produkten är BASTA registrerad.

Bänk STOP

Bänk i brunmålad furu med ställning av varmförzinkat stål och sidostycken i form at STOP-skyltar. Lekfullt uttryck som passar perfekt på en lekplats. Produkten är BASTA registrerad.

template
template
template

template

template

template

template