Träningsredskap som stärker rygg- och magmuskler

För mycket stillasittande kan leda till ryggvärk. För att minska risken och förebygga ryggont bör man träna både rygg- och magmuskler.

Utform har ett flertal robusta träningsprodukter för utomhusbruk tillverkade i lärk (benämnd T) alternativt tryckimpregnerat virke (benämnd TT) för träning av mage och rygg. Träningsredskapen i lärk består av tyngder i form av timmerstockar som barkats och slipats medan de i tryckimpregnerat virke består av svarvade stolpar. 

Vi erbjuder också möjligheten att anpassa träningsredskapen utifrån naturens förhållanden och kundens önskemål. Flera av våra träningsredskap finns även i ett tillgänglighetsanpassat utförande (benämnd TG).

Armhäv/Räckhäv/Ribbstol

Armhäv finns i flera varianter, med fler eller färre stänger samt tillgänglighetsanpassad. För att träna benlyft finns Armhäv 3 stänger kombinerad ribbstol.

Rodd T.11 alt. TT.11

Består av 2 st redskap med olika tyngder. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Rygglyft T.20 alt. TT.20

Består av en liggyta (fast) i lutning, med 3 nivåer för fotplacering. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Sit-up ramp

Finns att få i flera varianter. Vi kan erbjuda både med fast höjd på liggytan och reglerbar.