Träningsredskap som ger dig starka ben

Många glömmer bort att träna benen då man oftast fokuserar på att träna armmuskler, överkropp och mage. Löpning eller promenader tränar inte benen tillräckligt utan man behöver komplettera med fler övningar.

Genom träningsredskap som t ex rodd och knäböj, tränar man inte bara benen utan hela kroppen såsom rygg, axlar, nacke och armar samt kondition och uthållighet.

Utforms träningsredskap för utomhusmiljöer tillverkas i miljövänlig lärk (benämnd T) alternativt tryckimpregnerat virke (benämnd TT) av hög kvalitet. Träningsredskapen i lärk består av tyngder i form av timmerstockar som barkats och slipats medan de i tryckimpregnerat virke består av svarvade stolpar. Redskapen kan anpassas i storlek och tyngd utifrån målgrupp och kundens önskemål. Flera av våra träningsredskap finns även i ett tillgänglighetsanpassat utförande (benämnd TG).

Balansbom T.7 alt. TT.7

Består av en bom stöd. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Häckar T.15 alt. TT.15

Består av 5 st häckar i samma höjd. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Knäböj T.9 alt. TT.9

Består av 2 st redskap med olika tyngder. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Trappsteg T.5-3 alt. TT.5-3

Består av ett redskap med 3 st trappsteg. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Upphoppsstubbar T.6

Består av ett set om 4 stubbar i varierande höjd.