Träningsredskap som ger dig starka armar

En muskulös och välformad överkropp ger ett vältränat intryck. Starkare armar och axlar kan förstås även vara praktiskt och ge dig ett skydd mot värk och skador.

För armar och axlar erbjuder Utform ett flertal olika typer av redskap tillverkade i tålig och miljövänlig lärk (benämnd T) alternativt tryckimpregnerat virke (benämnd TT). 

Träningsredskapen i lärk består av tyngder i form av timmerstockar som barkats och slipats medan de i tryckimpregnerat virke består av svarvade stolpar. Det finns också möjlighet att anpassa träningsredskapen efter naturens utseende och kundens önskemål. Flera av våra träningsredskap finns även i ett tillgänglighetsanpassat utförande (benämnd TG).

Armgång

Ett redskap där du kan utmana dig själv och som är utvecklande såväl fysiskt som för koordinationen. På bilden visas redskapet i tryckimpregnerat virke.

Armhäv/Räckhäv/Ribbstol

Ett multifunktionellt redskap med tre armhävningsstänger i olika höjd samt en ribbstol, optimal för bl.a. benlyft

Axelpress

Består av 2 st redskap med olika tyngder. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Barr T.12 alt. TT.12

Består av 2 st stänger i samma höjd. Redskapet är utformat på ett sådant sätt att även människor med fysisk funktionsnedsättning kan använda det. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat.

Bänkpress

Består av 2 st redskap med olika tyngder. Tillgänglighetsanpassad i samtliga utförande. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Dips T.8 alt. TT.8

Består av ett redskap med två höjder (en på var sida) Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Lodlinor

Bilden visar T.28 med 6 lodlinor och 2 set romerska ringar. Vi kan även erbjuda redskapen var för sig eller med ett färre antal lodlinor eller romerska ringar.

Lutande vägg

3 meters sluttande utmaning med plats för 2 personer.

Push Up

Ett enkelt men utmanande redskap.

Romerska ringar

Bilden visar en kombination av T.26 och T.27 med 6 lodlinor och 2 set romerska ringar. Vi kan även erbjuda redskapen var för sig eller med ett färre antal lodlinor eller romerska ringar.

Ryggdrag T.17 alt. TT.17

Består av 2 st redskap med olika tyngder. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Stocklyft T.1-3 alt. TT.1-3

Består av ett redskap med 3 st stockar i olika tyngder. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat. Våra redskap finns att få i flera alternativ, såsom enkla/dubbla samt tillgänglighetsanpassade.

Stolpe för träningsband T.22 alt. TT.22

Består av ett redskap med fästen på 3 olika höjder. Redskapet är utformat på ett sådant sätt att även människor med fysisk funktionsnedsättning kan använda det. Går att få i lärk eller tryckimpregnerat.

Över/Under

Tränar din smidighet och spänst! Består av 5 st hinder, 2 st höga och 3 st låga.